+38 044 564-75-16   +38 067 500-77-66 info@envirolyte.com.ua promtehvod

Знезараження сирих і перероблених кормів

Яка існує проблема в галузі?

За своєю природою, сільськогосподарську сировину завантажують з численними щкідливими мікроорганізмами. Або до, або під час збирання врожаю, переробки на фабриці, або в процесі відвантаження та зберігання. Потенційним джерелом для перехресного забруднення сільськогосподарської сировини також є резервуари для зберігання. В усіх випадках є можливість швидкого розвитку чиселних бактерій, а також таких патогенних організмів як сальмонела. Токсин, який виробляють грибки, може привести до величезних економічних наслідків і потенційної небезпеки для споживачів.

Які існують рішення

  • Термічна обробка продуктів.
  • Застосування біоцидів, фунгіцидів на сировину.
  • Застосування інших небезпечних хімічних речовин: підкислювачі, такі як пропіонова кислота, формальдегід, тощо.
  • Контроль вологості під час обробки.
  • AW контроль (Активність води (обробленої) сировини).
  • Регулювання температури.

Чому існуючі засоби не вирішують проблему?

  • Деякі з них є занадто трудомісткими.
  • Деякі занадто дорогі.
  • Деякі недостатньо ефективні.
  • Деякі з них обмежені через токсичність.
  • Деякі є небезпечними.

Чому застосування аноліту є найкращім рішенням?

  • Обмежене додавання аноліта залежить від базового змісту вологості, AV рівня і кінцевого бажаного і прийнятного вмісту вологи.
  • Нейтральний рівень рН розчину аноліта.
  • Максимальний потенціал на території виробництва аноліта.
  • Використання шляхом розпилення під високим тиском, в іншому випадку веде до негативних наслідків (локальні зони високої вологості).
  • Зона змішування після застосування (максимальний контакт).

 

Ефективність аноліту

До 6 разів зменшення рівня шкідливих організмів, включаючи гриби, плісняву.

Швидка дія.

Перевершує більшість існуючих застосовуваних речовин (кислот, формальдегіду).

Не буває рецедивів.

Не має запаху.

Не визиває роздратування.

 

Чого вдається досягти завдяки використанню Аноліту

Переваги

Знижується рівень мікроорганізмів в процесі переробки, зберігання, транспортування. В тому числі, наприклад, сальмонел, ентеробактерій, що продукують токсини цвілі, дріжджі.

Підвищуються сипучі властивості сировини, що вберігає від затвердіння частини сировини з середини або біля внутрішніх стінках бункера.

Знижується ризик самонагріву при середньому і тривалому терміні зберігання.

Забезпечується захист від подальшого забруднення в харчовому ланцюжку, нагадувань, позовів, фінансових втрат.

Захищається довкілля від токсичних і небезпечних хімічних речовин, а також персональне здоров’я операторів.

Чому слід віддати перевагу технології Енвіролайт?

Тому що це зручно, дешево, безпечно та ефективно.